WOODEN TECHNIC

ASIGURA CEL MAI VARIAT SORTIMENT DE PAL MELAMINAT, HDF, MDF, BLATURI SI ACCESORII PENTRU MOBILIER

CINE SUNTEM ?

Cu o traditie de peste 29 de ani in distributia de materiale, echipamente si accesorii de prima clasa pentru industria mobilei, S.C. Wooden Technic Prodimpex S.R.L. a ajuns in topul firmelor de profil din Romania. In tot acest timp, am incercat sa punem accentul pe dezvoltarea relatiilor comerciale cu toti partenerii, pe cresterea calitatii serviciilor si diversificarea gamei de produse si servicii pentru a va oferi mereu cele mai bune solutii personalizate proiectelor Dvs.

SOLUTII PREMIUM

Ne diferentiem fata de competitori prin asigurarea celui mai bogat sortiment al materiilor prime pentru mobilier, promovarea solutiilor premium, adaptarea ofertelor la nevoile clientilor, disponibilitatea pe stoc a peste 95% din produsele din portofoliu, introducerea sistematica de produse noi pe piata romaneasca – de regula culori sau accesorii care pot determina noi tendinte in domeniu, asigurarea unor timpi redusi de livrare.

Portofoliul complet de produse si servicii WTP il gasiti in intregime pe site-ul nostru. Prin cele sase puncte de lucru din Cluj-Napoca, Zalau, Odorheiu Secuiesc, Bacau, Bucuresti si Arad a invitam sa descoperiti noul concept de design interior disponibil in show-room-urile noastre in care am incercat sa imbinam concepte unice, solutii optime si accesorii de prima clasa.

PARTENER DE INCREDERE

Veti intalni de asemenea o echipa de consultanti in vanzari care stau la dispoziţia d-voastra si veti putea alege orice doriti cu livrare imediata din stoc. In Wooden Technic Prodimpex gasiti un partener de incredere, stabil si inovator mereu interesat de a gasi solutii profesioniste si produse de prima calitate.