Despre noi

Cu o traditie de peste 26 de ani in distributia de materiale, echipamente si accesorii de prima clasa pentru industria mobilei si a design-ului interior, Wooden Technic Prodimpex S.R.L. a ajuns in topul firmelor de profil din Romania.

In tot acest timp, am incercat sa punem accentul pe dezvoltarea relatiilor comerciale cu toti partenerii, pe cresterea calitatii serviciilor si diversificarea paletei de produse pentru a va oferi mereu cele mai moderne si utile accesorii si cele mai prompte servicii.

Ne diferentiem fata de competitori prin

Asigurarea celui mai bogat sortiment de PAL, HDF, MDF, blaturi si accesorii pentru mobilier

Introducerea sistematica de produse noi pe piata romaneasca - de regula culori sau accesorii care pot determina noi tendinte (“la moda”) in designul de mobilier

Disponibilitatea pe stoc a celor mai solicitate produse

Asigurarea unor timpi redusi de livrare pentru produsele care trebuie aprovizionate

Gama diversa de pal, mdf, blat, cant & accesorii

Veti descoperi la noi cea mai diversa gama de pal, mdf, blat, cant, abs si accesorii pentru mobila care imbina functionalul cu modernul, sisteme decorative si solutii de asamblare practice cu un design aparte, reunite de la cele mai prestigioase firme din Europa: Egger, Rehau, Hettich, etc...

gama

Disponibilitate

Disponibilitatea stocului local optim si deservirea prompta constituie un principiu de baza a politicii comerciale ale companiei, prin cele sase puncte de lucru din Cluj-Napoca, Bucuresti, Arad, Zalau, Bacau si Odorheiu Secuiesc. Va invitam sa descoperiti si sa testati noul concept de design interior care a stat la baza crearii celui mai modern showroom cu o suprafata de peste 200 mp unde am incercat sa imbinam concepte unice, solutii optime si accesorii de prima clasa.

Profesionalism

Veti intalni de asemenea o echipa de consultanti in vanzari care stau la dispoziţia d-voastra si veti putea alege orice doriti din stocul impresionant de marfa. In Wooden Technic Prodimpex S.R.L. gasiti un partener de incredere, stabil si inovator mereu interesat de a gasi solutii profesioniste si produse de prima calitate.