WOODEN TECHNIC

BUCATARIE MODERNA SI ZONA DE DINNING, SOLUTII INGENIOASE PENTRU SPATII RESTRANSE

Mobilierul de bucătărie

Mobilierul bucătăriei este conceput cu fronturi din Pal Melaminat Chromix Alb F637 ST16, oferind un aspect modern și luminos.

Pentru o aparență naturală și călduroasă în bucătărie, s-a optat pentru blatul în culoarea Stejar Hamilton Natur H3303 ST10.

Această nuanță de stejar adaugă o notă de autenticitate și creează o atmosferă primitoare în spațiul de bucătărie restrâns.

Combinația prezentă de materiale oferă un finisaj elegant și durabil, rezistent la uzură și ușor de curățat.

Blatul de bucătărie EGGER a fost ales cu grijă pentru a aduce eleganță și durabilitate. Cu o gamă variată de culori și structuri disponibile, blatul EGGER poate fi personalizat pentru a se potrivi stilului și preferințelor tale.

Pentru a completa designul bucătăriei într-un spațiu restâns, panoul spate este realizat din piatra de carieră Terra Maro F007 ST10.
Această opțiune de piatră adaugă un aspect natural și rafinat în bucătărie, creând un accent vizual impresionant și durabil.

În ceea ce privește accesoriile in realizarea mobilierului de bucătărie, au fost folosite balamale Sensys cu amortizare și sertare metalice Innotech Atira de la partenerul nostru Hettich.

Pentru a oferi un aspect modern bucătăriei, culorile menționate anterior au fost combinate cu profil mâner tip C, de culoare neagră, atât pentru fronturi cât și pentru sertare, de la furnizorul GTV.

Combinația de materiale utilizate în mobilierul bucătăriei creează un echilibru perfect între modernitate și naturalețe.

Fronturile luminoase și elegante, blatul rezistent, accesoriile premium și panoul spate cu nuanță de piatră aduc un farmec distinct în spațiul restrâns al bucătăriei tale.

Fiecare element al mobilierului și finisajelor a fost selectat cu atenție pentru a se potrivi stilului și funcționalității unei bucătării.

Această abordare integrată aduce împreună estetica, durabilitatea și confortul necesare pentru a crea un spațiu atrăgător și armonios în bucătăria ta.

Mobilierul de dining

Mobilierul de dining impresionează prin designul său impecabil, având fronturile și masa realizate din pal multistrat cu finisaj Stejar Halifax Natur H1180 ST37. Această alegere conferă mobilierului o notă distinctă de rafinament și adaugă o atmosferă caldă și primitoare în camera de dining.

Palul Melaminat EGGER, utilizat atât în fronturile cât și în masa mobilierului de dining, nu doar că oferă o estetică plăcută, ci și asigură o rezistență excelentă la uzură. Astfel, mobilierul rămâne impecabil și frumos pe termen lung, menținându-și strălucirea inițială.

Lateralele mobilei de dining sunt realizate din pal multistrat cu finisaj Stejar Sherman Antracit H1346 ST32 dublat, aducând un contrast de efect și un joc vizual interesant în cadrul încăperii de dining. Acest element de design adaugă un plus de personalitate și originalitate mobilierului.

Finisajul Stejar Halifax Natur H1180 ST37 adaugă o textură autentică și o nuanță caldă de lemn în mobilierul de dining, creând o atmosferă primitoare și rafinată în jurul mesei. Această culoare aduce o notă de eleganță și confort în încăperea de dining.

În același timp, finisajul Stejar Sherman Antracit H1346 ST32 aduce o notă contemporană și sofisticată mobilierului de dining. Cu această nuanță distinctă, mobilierul capătă un aer modern și stilat, contribuind la crearea unui spațiu plin de rafinament.

Accesoriile folosite provin din variantele de materiale premium oferite de Hettich(Balamale Sensys cu amortizare), respectiv GTV(Maner UZ-G1 negru mat, Lift TOP STAYS medium, Picioare pentru mese INDUSTRIA H), punând accent pe un aspect modern al mobilierului.